Team building

Tarife competitive pentru camere confortabile și elegante. Rezervă acum pentru a te bucura de o experiență de neuitat. Descoperă ofertele noastre speciale.

Team building-ul la Delta Marina, în Sfântul Gheorghe sună extrem de bine! Este o locație frumoasă pentru a petrece timpul cu echipa și pentru a dezvolta legături mai puternice între colegi.

Oferim o sală de 40 persoane în interior și un foișor generos outdoor . Asigurăm cofee break și o gustare iar experiența culinară va fi una de neuitat.

Este o oportunitate minunată pentru echipa dvs. să petreacă timp în natură și să se bucure de peisajul spectaculos al Deltei.

Organizarea unui eveniment de team building la Delta Marina sună ca o experiență incredibilă! Cu peisajul său spectaculos și natura bogată, Delta Dunării oferă o varietate de activități perfecte pentru a consolida echipa și a crea amintiri de neuitat.

De la excursii cu barca și observarea păsărilor până la activități de orientare sau chiar proiecte de conservare a mediului, aveți oportunități nenumărate pentru a vă conecta și a vă distra împreună.

Asigurați-vă că aveți un plan bine stabilit pentru a profita la maximum de această experiență unică!

GALERIE

Bucură-te de momentele autentice din team building-uri în galeria noastră de imagini pline de energie și colaborare.
Previous slide
Next slide