Despre noi

DELTA MARINA

Despre noi

Actor și jurnalist, o fostă vedetă a postului TVR Internațional și șoțul ei, fost CEO de multinațională, sunt cei care îți vor deschide ușa casei lor și-ți vor povesti cu pasiune despre minunățiile Deltei, pe care o iubesc atât de mult.

Ei au luat decizia îndrăzneață de a renunța, pentru aproape tot anul, la confortul orașului în schimbul sentimentului de libertate pe care Delta și Marea pot să le ofere, iar Sfântu Gheorghe este locul perfect.

În această aventură sunt însoțiți de cei doi copii, pe care vor să-i crească într-un loc pitoresc, în care nu circulă mașini, aerul este nepoluat, mâncarea este sănătoasă și unde se pot plimba în voie, pe ulițele pline de nisip.​

+ 0
CAMERE

FACILITĂȚI

Relaxare în vacanță

Delta Marina 1 vă pune la dispoziție 10 camere KING Standard, 6 camere FAMILY și 1 camera SINGLE, iar Delta Marina 2, situată la doar 50 de metri are 11 camere KING Standard Danube view. Acestea sunt extrem de primitoare și au o arhitectură specifică zonei. Complexul îți oferă tot confortul modern, de la aer condiționat și baie proprie, TV, minibar, loc de joacă pentru copii, la săli de conferință și wi-fi.

 

Delta Marina este kids friendly și dispune de un loc de joacă pentru copii outdoor.

10

Camere KING Standard

6

Camere Family

1

Cameră Single

11

DANUBE VIEW

Delta Marina

Situat la malul Dunării, restaurantul Delta Marina specializat în preparate din pește și fructe de mare, aduce gusturi autentice ale deltei. Cu ingrediente proaspete și atmosferă relaxantă, este destinația perfectă pentru iubitorii de pește și fructe de mare.