Activități

Ce faci în
Sf. Gheorghe?

Delta care înconjoară Sfântu Gheorghe este cel mai mare ținut mlăștinos al Europei, unic prin marea întindere de stufăriș, alături de sălcii, papură, ferigi de apă și de o mare populație de nuferi. Localnicii chiar oferă turiştilor plimbări cu barca, numite ‘la nuferi’. Datorită vegetaţiei bogate, în zona Sfântu Gheorghe trăieşte şi o populaţie semnificativă de rațe sălbatice.

2024

DELTA DUNĂRII

Activități

Descoperă păsări sălbatice

Păsările din Delta Dunării împodobesc cerul cu o paletă uimitoare de culori și sunete. De la pelicani eleganți la stilti agili și stoluri migratoare, habitatul lor diversificat oferă un spectacol ornitologic inegalabil în acest paradis ecologic.

Plimbări relaxante cu bicicleta

Plimbările relaxante cu bicicleta aduc bucurie și echilibru în viață. Parcurgeți trasee pitorești, respirați aer proaspăt și redescoperiți frumusețea fiecărui moment în timpul acestei experiențe pline de energie și satisfacție.

Descoperă relaxarea autentică

În Delta Dunării, descoperă relaxarea autentică în mijlocul peisajelor naturale și a biodiversității uimitoare. Experimentează liniștea fluviului, melodiile păsărilor și farmecul autentic al acestui paradis ecologic, oferind o evadare perfectă pentru suflet și minte.

Excursii relaxante cu barca

Excursiile relaxante cu barca sunt o oază de calm și aventură. Plutind pe valurile liniștite, descoperi peisaje idilice, ascultând sunetele naturii și simțind răcoarea vântului. O experiență perfectă pentru regăsirea liniștii interioare și conexiunea cu natura.

Acces ușor la Marea Neagră

La Marea Neagră, relaxarea prinde viață în culorile apusurilor vibrante, plajele nesfârșite și liniștea valurilor. Cu aerul sărat și melodiile vântului, fiecare clipă devine o călătorie a liniștii și regăsirii interioare.

Pescuit

Pescuitul este activitatea principală în Delta Dunării. Profesionist sau amantor, începător sau copil, trebuie neaparat să experimentați senzația firului întins!